Protect ME

Via handen verspreiden virussen zich gemakkelijk, 3DprintME heeft tools ontwikkeld om verspreiding van het coronavirus te minimaliseren. Voorkom overdracht van het coronavirus via handen door gebruik te maken van een ‘handsfree’ deuropener om deurklinken te openen. 

3D-geprinte deuropeners

Het coronavirus houdt iedereen bezig. De anderhalve meter-samenleving is het ‘nieuwe normaal’ geworden. Maar houden we het virus wel buiten de deur met handen wassen en afstand houden? Virussen kunnen namelijk ook worden overgedragen via handen en voorwerpen, zoals deurklinken. 3DprintME heeft 3D-geprinte deuropeners ontwikkeld om verspreiding van het coronavirus, via handen en deurklinken te minimaliseren. Want wist je dat deurklinken hotspots zijn voor bacteriën? Omdat het gebruik veelvuldig en onvermijdelijk is, vormt een deurklink vaak een bron van ziekteverwekkers. Het gebruik van een deuropener is dus van toegevoegde waarde en minimaliseert de kans (in openbare ruimtes) op overdracht van het virus. Hoewel vele deuren de afgelopen weken zijn gesloten, hopen wij dat zoveel mogelijk deuren (opnieuw) veilig geopend kunnen worden met behulp van onze deuropeners. 


De deuropener is een tool die voor iedereen in deze tijd handig kan zijn. Voor eenieder die de deuren van zijn onderneming niet kan sluiten, omdat hij/zij voorziet in levensbehoeften, óf voor mensen die woonachtig zijn in appartementen/flats en gebruik maken van een gemeenschappelijke (hoofd)ingang. Maar ook voor mensen die werkzaam zijn in één van de vitale beroepsgroepen die de samenleving nu draaiende houden. 

Type 1: ‘Handsfree’ deuropener voor aan de sleutelbos (1 oog)

Bij deze deuropener steekt u uw wijsvinger in de opening om de deurklink door middel van de haak te openen. Na gebruik kunt u de deuropener weer schoonmaken.

Afmetingen:8,1 x 3,4 x 1,8 cm
Beschikbare kleuren:– Rood
– Hemelsblauw
– Appelgroen
– Antracietgrijs
– Zwart
Kosten:€ 9,95
Previous
Next

De deuropeners worden zo duurzaam mogelijk gemaakt, van een biologisch afbreekbaar materiaal.

Type 2: ‘Handsfree’ deuropener voor aan de sleutelbos (2 ogen)

Bij deze deuropener steekt u twee vingers in de openingen om de deurklink door middel van de haak te openen. Na gebruik kunt u de deuropener weer schoonmaken.

Afmetingen:8,1 x 6,1 x 1,8 cm
Beschikbare kleuren:– Rood
– Hemelsblauw
– Appelgroen
– Antracietgrijs
– Zwart
Kosten:€ 12,95
Previous
Next

Bent u op zoek naar een klein en handzaam formaat, dan zouden wij de eerste variant aanbevelen. Maar zoekt u een degelijke deuropener met extra grip, dan is de derde variant (met rubber) echt wat voor u. Deze variant is namelijk ook geschikt voor het openen van zware deuren.

Type 3: ‘Handsfree’ deuropener voor aan de sleutelbos, extra grip (2 ogen)

Aan deze deuropener is een rubberen strip toegevoegd, voor extra grip bij het openen van deuren. Dit type deuropener werkt verder hetzelfde als het voorgaande type.

Afmetingen:8,1 x 6,1 x 1,8 cm
Beschikbare kleuren:– Loofgroen 
– Kobaltblauw
Kosten:€ 15,95
Previous
Next

Interesse?

Heeft u interesse in één van onze deuropeners, neem dan gerust contact met ons op. De deuropeners zijn op aanvraag ook te maken in andere kleuren. Daarnaast kunnen de deuropeners op maat worden gemaakt met het logo van uw bedrijf of instelling