Frequently Asked Questions

Hieronder vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
  • Jarenlange ervaring met 3D-prints van bouwkundige modellen
  • Maatwerk met een hoog afwerkingsniveau

Bereikbaarheid

U kunt 3DprintMe telefonisch bereiken op 085-0470746 op de volgende tijdstippen:

Maandag9.00 – 17.00 uur
Dinsdag9.00 – 17.00 uur
Woensdag9.00 – 17.00 uur
Donderdag9.00 – 17.00 uur
Vrijdag9.00 – 17.00 uur

3DprintME is ook per e-mail bereikbaar. U kunt contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@3dprintme.nl of het contactformulier in te vullen. U krijgt dan gegarandeerd binnen twee werkdagen een reactie.

Algemeen

U kunt een e-mail sturen naar info@3dprintme.nl of het contactformulier op de website invullen. Na het plaatsen van uw order ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging.

De aanvaardingstermijn van de offertes van 3DprintME bedraagt 14 dagen na dagtekening. De offerte vervalt na het verstrijken van deze termijn.

Wij garanderen u dat uw documenten zorgvuldig en discreet behandeld zullen worden en niet zonder uw toestemming zullen worden getoond aan derden. Indien gewenst kan er een geheimhoudingverklaring worden opgesteld.

3D-Prints

  • Bij welke onderdelen kunnen we u van dienst zijn? Bij 3DprintME kunt u zowel een bestand aanleveren en laten printen als begeleiding krijgen bij het gehele proces van ontwerp tot realisatie. Wij bieden alle ingrediënten voor een 3D-print op maat. Wanneer u al beschikt over een digitaal driedimensionaal ontwerp kunnen wij het voor u optimaliseren en converteren naar een formaat dat geschikt is om te printen; een .STL-bestand. In sommige gevallen dient daarvoor de schaal van het model en daarmee de detailgraad aangepast te worden.
  • Wat zijn uw wensen op het gebied van kleuren, materialen, precisie en de grootte van het te printen object?
  • Wilt u één of meerdere exemplaren laten printen?
  • Wanneer wilt u uw 3D-object geleverd hebben?

Een testprint is kosteloos aan te vragen als u uw project laat produceren door 3DprintME. Mocht u besluiten het 3D-object niet door ons te laten produceren, dan brengen wij de kosten voor de 3D-print in rekening.

Het maximale volume van een print uit één stuk is 400x280x200 mm. Grotere modellen kunnen in delen worden geprint en vervolgens verlijmd.

Het is van belang om rekening te houden met de minimale breedte van een element. Het meest optimaal is een minimale breedte van 1 mm.

Hier kunt u bekijken of uw ontwerp voldoet aan de richtlijnen van 3DprintME. Vanzelfsprekend kunt u ook advies en/of begeleiding krijgen bij het ontwerpen en de totstandkoming van het driedimensionale product.

Bezorging & Levering

Bij bestellingen onder €50,- wordt €2,95 in rekening gebracht voor de verzendkosten.

U krijgt een indicatie van de levertijd wanneer u een aanvraag doet. De levertijd van een 3D print is afhankelijk van de grootte, precisie, gekozen materialen en kleuren die gebruikt worden. Maar ook eventuele nabewerking speelt een rol. Wij streven ernaar om een print te voltooien binnen 5 werkdagen na de aanvang van het productieproces. Vanzelfsprekend houden we u op de hoogte van het printproces.

3DprintME maakt gebruik zowel gebruik van de diensten van PostNL als een eigen koerier voor het verzenden van uw 3D-prints.

Wij kunnen uw 3D-object binnen Nederland leveren.